rfe

Win de volledige eerste G-SHOCK Gorillaz set om te matchen bij tweede release

Vorig jaar schreven we al een artikel over de collab van G-SHOCK en Gorillaz, die uitkwam voor het 35-jarig bestaan van het merk. We gingen naar Londen om dit te vieren en mochten zelfs Gorillaz leden Russel en Noodle interviewen. De collectie was binnen no time uitverkocht, maar omdat G-shock nu met een nieuwe  samenwerking komt, mogen we de volledig uitverkochte G-SHOCK x Gorillaz set weggeven!

De nieuwe samenwerking van G-SHOCK en Gorillaz laat nieuwe kleuren zien; ze komen met een stoere legerprint horloge en een kleurrijke roze/blauw variant. Deze zijn sinds deze maand te koop maar schijnen ook snel uit te gaan verkopen.

dwsxa

56777250dsxa

Om de hele Gorillaz collectie bij elkaar te verzamelen, geven wij je de kans de eerste G-SHOCK x Gorillaz release te winnen. Dus wil jij er lekker fresh bij lopen dit najaar? Laat ons dan in de comments op Facebook en Instagram weten waarom juist jij de G-SHOCK x Gorillaz collectie moet winnen. Heb je bijvoorbeeld een belangrijke date op wie je indruk moet maken, een shoot waar je er goed uit moet zien of heb je gewoon zin in nieuwe items? Laat het ons weten, de winnaar maken we volgende week bekend. Check onderstaande beelden van de horloges waar het om draait.

frvd rfe  dcsx-larg

fedsxs,cdsx