Photography by  @[473836935971764:0] /

Win o.a. je eigen stage op Solar Weekend door een feest te organiseren

Studenten opgelet! Hoe chill zou het zijn als je samen met je huisgenoten je eigen stage op een festival zou kunnen programmeren en je je compleet eigen hoek op de camping kunt hebben, alleen maar door een feestje te organiseren? Juist: heel chill. Solar Weekend biedt deze mogelijkheid!

Solar Weekend is een festival dat het cultureel ondernemerschap stimuleert en ook evenementen organiseren valt hieronder, dus daarom willen zij creatieve studenten een kans geven om hun creativiteit en kennis te tonen. Na een succesvolle editie vorig jaar presenteren ze vandaag officieel de tweede editie van het AD FESTUM.

Het AD FESTUM is simpel: ze zijn op zoek naar het studentenhuis dat het litste en creatiefste huisfeest kan organiseren. Dus sla die kratjes bier alvast in en zet de bier pong tafel klaar, want dit is je kans om te laten zien hoe lit je bent. Het mooiste? Je krijgt je eigen budget, begeleiding en meer; alles wat je nodig hebt voor het ultieme feest.

Op deze site kan je je inschrijven en staat alles wat je moet doen om mee te doen. Dus heb jij altijd al een eigen festival stage willen programmeren en zijn jouw feestjes altijd lit? Dan is het AD FESTUM voor jou.