19SS_ECOM_MF_SP_PRIME_NOVA90SBLOC_FeaturesGrid_Large_750x375px_1

Deze valentijnsdag heb je volgens PUMA alleen jezelf nodig

Er zijn van die combinaties die een match made in heaven blijken te zijn. Jay Z op Timbaland beats, bijvoorbeeld. Of Chicken & Waffles op een zondagochtend. Of PUMA en powervrouwen.

Los van de krachtige brand ambassadors (denk Rihanna, Cara Delavigne, Selena Gomez), is PUMA ook lokaal bezig met het in het zonnetje zetten van inspirerende vrouwen. Dat deden ze vorig jaar bijvoorbeeld met hun #DoYouSessions, waarin o.a. Veronica van Hoogdalem en Anna Nooshin inspirerende talks gaven in het bijzijn van jonge, toekomstige powervrouwen.

webimage-A99B004C-F62A-4069-B54E817752883FA9

In 2019 trekt PUMA die lijn door met de lancering van de PUMA Nova. De schoen zelf is tof (daarover later meer), het release-event wat PUMA erbij geeft minstens zo tof. Wederom in het teken van powervrouwen, naast inspiratie-talks, ligt de focus ook op ontspanning’

Het event vindt plaats op 14 februari van 11:30 tot 15:00 uur. Je hoeft echter geen date mee te nemen – bij PUMA Nova draait het dit jaar om self-love. Er zijn workshops, toffe talks en een heerlijke lunch -want iedereen heeft weleens wat self-time nodig om op te laden, zodat ze daarna weer even hard kunnen doorpakken.

Het evenement, dat zal plaatsvinden in Amsterdam, is invite-only. Wij mogen echter twee kaartjes weggeven aan twee krachtige vrouwen die wel even toe zijn aan een momentje voor henzelf. Lijkt het jou wat om samen met PUMA en een vriendin even tot rust te komen op een drukke werkdag? Tag dan de vriendin die jij een echte girlboss vindt, en vertel waarom zij het verdient om even in de spotlight te staan. Check onderstaande Instagrampost om mee te doen, en wie weet zien we je dan!