Schermafbeelding 2020-03-25 om 11.08.23

Deze workouts zijn perfect voor op je balkon

Eerder schreven we al over verschillende full body work-outs om een beetje fit te blijven tijdens quarantine, maar nu het officieel lente geworden is en de zon constant schijnt willen we toch naar buiten. Maar niet te ver, niet naar drukke plekken en wel met afstand. Dan maar op je balkon – hier een paar work-outs die perfect zijn om uit te voeren vanaf je zonnige balkon. Let’s sweat.

7 minute work-out

Misschien ken je ze wel, die 7 minute work-outs. Deze is prima te doen vanaf je balkon op een matje en je bent binnen no time op. Je hebt hierbij ook een stoel nodig en de rand van je balkon om tegen aan te leunen.

20 minuten full body work-out zonder herrie of tools

Op je balkon zou je misschien minder snel 20 jumping jacks doen, deze training is daarom helemaal apartment/balcony friendly en zorgt ervoor dat je binnen 20 minuten je hele lijf getraind hebt.

HIIT work-out van een kwartier

Zweten zul je ook met deze work-out om vet te verbranden. Je hebt alleen een matje nodig of wat (nep)gras nodig en je kunt je ding doen.

Full body work-out op ‘Blinding Lights’ van The Weeknd

Mocht je gewoon even snel een training willen doen als pauze tussen je online lessen of werkuren, dan kan je deze snelle training doen op muziek van The Weeknd. Hier heb je ook weer niks voor nodig en eist ook niet te veel ruimte.

Oja, je kan natuurlijk ook altijd dit nog proberen. Deze man rende 42.2 km op zijn balkon van 7 meter lang door alleen maar rondjes te rennen. Ook een optie.