26196

Vanavond staat het iconische duo Young Dolph en Key Glock in de Melkweg

Memphis rappers Young Dolph en Key Glock staan vanavond samen in de Amsterdamse Melkweg. Je kan de twee mannen kennen van hun major hit ‘Major’, waarna ze besloten samen een succesvol album uit te brengen: ‘Dum and Dummer’.

Voor Young Dolph begon het allemaal al in 2008 met de tape ‘Paper Route Campaign’, de afgelopen jaren bracht hij meerdere tapes met o.a 2 Chainz en 21 Savage uit, één daarvan kwam in de Billboard 100 terecht:’King of Memphis’. Vorig jaar dropte hij zijn gouden, derde studio album ‘Role Model’. Toen begon hij met samenwerken met de rapper uit dezelfde hometown: Key Glock.


Dit bericht bekijken op Instagram

never stop working. NEVER

Een bericht gedeeld door Paper Route Frank (@youngdolph) op

Dolph zag af van een mega deal om zijn label ‘PRE’ te ontwikkelen met Daddy O. Daar heeft hij dan ook vriend Key Glock gesignd; een hardwerkende artiest die ook al een gouden plaat op zak heeft met ‘Russian Cream’.


Dit bericht bekijken op Instagram

Back at it AGAIN..

Een bericht gedeeld door GLIZOCK🌹 (@keyglock) op

Het duo ging al naar een hoger level met het voorheen genoemde album ‘Dum and Dummer’, maar pakken nu nog groter uit met een tour waar we de tracks live kunnen zien. Vanavond om 20:30 staan de mannen op het podium van de Melkweg. Zien je we daar?

image0