IMG_0154

Yung Nnelg komt naast zijn album ook met webserie, show en tour

Gisteren kondigden wij al aan dat Yung Nnelg deze maand nog met zijn debuutalbum BALANS komt. Maar dat is niet het enige. Hij kondigt ook nog een show aan voor de release van het album, een tour én een webserie.

Drie jaar geleden zat Nnelg nog bij het label Sony, maar wilde toen even rust. Hij besloot tot zich zelf te komen en kwam toen met het idee om zelf een label op de starten: ZES NULLEN. Vanaf dat moment begon hij met creatieve collabs, zoals met Red Bull waarmee hij nu een webserie, show en tour aankondigt. De creatieve artiest start nu dus independent het nieuwe jaar met een gloednieuw album vol muziek waar hij zelf compleet achter staat. We zullen op het album zijn persoonlijke groei van de afgelopen jaren terughoren en hoe hij nu tot BALANS gekomen is.

unnamed

Over BALANS vertelt Yung Nnelg: “Het gaat ook over balanceren tussen overleven/geld verdienen en tegelijkertijd mijn creatieve grenzen opzoeken zodat ik zoveel mogelijk mensen kan raken en verlichten met mijn muziek. Maar het gaat ook echt over de balans in het leven, van alles is teveel gewoon slecht, behalve teveel liefde. Dat is altijd goed.”

De webserie zal gaan over het proces van Nnelg’s debuutalbum waarvoor hij de Redbull Music Studios indook, deze is hier vanaf 13 januari te zien. Ook zal Yung Nnelg gaan touren dit jaar, maar zijn eerste show is al op 30 januari. Dan is de releaseparty van BALANS in LOFI Amsterdam, waar je gratis bij kan zijn als je rvsp’t. Dat kan vanaf vandaag 12:00, be there or be square.

unnamed-2