Schermafbeelding 2019-05-27 om 12.51.43

Zeeman test waarom sneakers zo duur zijn met uitbrengen van twee paar sneakers

In het verleden heeft Zeeman wel vaker pogingen gedaan tot het uitbrengen van fashion items. Kijk maar naar deze trouwjurk, de samenwerking met Daily Paper of de welbekende Zeeman boxershorts. Nu gaat Zeeman een stapje verder en brengen ze twee paar extreme sneakers uit.

Dit doet Zeeman omdat ze wilde testen hoe het kan dat al die hippe sneakers toch zo duur zijn. De ene sneaker die Zeeman uitbrengt is een exclusief model, ‘Hyprid Z’, die je alleen via een raffle kunt kopen. Deze kost je 200 euro en is geïnspireerd op sneakers van grote, dure merken.  Hier maken ze dan ook gebruik van luxere reclame.

De andere sneaker is meer basic, hij heet ‘Basic Z’ en kost je dan ook maar 12,99 euro. Deze variant is makkelijk verkrijgbaar en wordt in grote oplage geproduceerd. De schoenen worden door een schip vervoerd, wat het ook weer goedkoop maakt. Hier is de reclame en fotografie ook juist heel budget gedaan. Vanaf 1 juni is deze sneaker te koop bij alle Zeeman winkels en online. Mocht je de exclusieve variant juist vet vinden, dan kan je ‘m dus via een raffle kopen en gaat de opbrengst naar een goed doel; Save Our Sisters. Check de Instagrampost hieronder voor beide sneakers.

Bron: NSMBL