skrt

Zelfs zonder verstand van beleggen kun je daar tegenwoordig geld aan verdienen

Als we heel eerlijk zijn dan is het duidelijk: veel jongeren hebben geen flauw benul van beleggen. Het kost dan ook wat huiswerk: erachter komen hoe aandelen precies werken – of je vingers branden aan cryptocurrency als Bitcoin of nieuwe spelers in de markt zoals Ethereum of NEO waar zoveel vakjargon voor vereist is dat het bijna een bijbaan wordt om het allemaal te leren.

Sommige mensen hebben daar tijd voor en zin in – anderen niet. Zij willen wel de voordelen, maar niet de hoofdpijn die daarbij komt kijken. De mensen die in de tweede categorie vallen moeten de video hieronder even bekijken. Een video bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in beleggen maar er nog niks over weten. Iedereen moet ergens beginnen, toch?

Mocht je na het bekijken van de video denken dat je graag wat meer zou willen verdiepen, check dan de app Peaks eens. De app laat je investeren met je wisselgeld en heeft een bijzonder lage instapdrempel. Beleggen, maar dan eenvoudig. Meer over Peaks vind je hier, op hun website.