SexLast

Zes dingen die vrouwen van mannen willen tussen de lakens

Nee, ze willen niet alleen ‘the D’. Dankzij de collega’s van Elite Daily weten we eindelijk wat vrouwen echt van mannen willen als het écht intiem wordt. Step your game up en lees de zeven tips zodat jij je vriendin/vrouw/scharrel naar nog grotere hoogtes brengt de volgende keer.

Voorspel is meer dan belangrijk

Haastige spoed is zelden goed en eigenlijk gewoon nooit goed als het op seks aankomt. Neem dus je tijd, haal ’em niet gelijk uit je broek, maar begin met wat degelijk voorspel. Bouw de spanning op en werk rustig naar de daadwerkelijke daad toe.

Praten is goed, maar steek geen hele verhalen af

Op een fatsoenlijke manier aangeven wat je chill vindt, laten weten dat je geniet en dat zij op de goede weg is; blijf dat doen. In haar oor blijven hijgen wat je met haar wil doen, de hele rit dirty-talken; beter houd je daar gewoon mee op. Praatjes vullen geen…

Niks mis met een beetje ruig

Een tik op de billen, zacht bijten, rustig haren trekken; het kan best. Overdrijf echter niet, er zijn weinig meisjes die zitten te wachten op brandende billen of plukken haar uit haar hoofd. Neem wat initiatief als man, houd de touwtjes in handen, maar dus niet al te strak alsjeblieft.

Focus op de clit

Het grootste deel van de vrouwen komt niet klaar van ‘regular’ seks. Met andere woorden; penetratie gaat het voor haar waarschijnlijk niet doen. En dus: richt je alsjeblieft ook op haar clitoris en zorg er goed voor.

Spice things up

Doe niet elke keer hetzelfde standje. Verras je chick; verruil je oude lievelingsboxer voor een mooi nieuw exemplaar, probeer eens een ander standje of doe het eens buiten. Doet wonderen.

Let her get hers

De meest obvious tip van allemaal, maar toch. Seks gaat niet alleen om je eigen plezier; seks doe je met z’n tweeën. Zorg dus goed voor jezelf, maar nog beter voor haar. Let her get hers, before you get yours, dus.

Bron: Elite Daily