netflix

Zo check jij het wereldwijde aanbod van Netflix

Netflix is onze favo roomie op dit moment! De meesten van ons hebben meer tijd om nu films en series te checken, dus er zal vroeg of laat een moment komen dat je Netflix helemaal hebt uitgespeeld. Right?
Wrong! Want wat als wij je nu vertellen dat er een manier bestaat waardoor je nog véél langer van Netflix kunt genieten? I mean, laten we eerlijk zijn: niemand weet precies hoe lang dit quarantaine-leven nog gaat duren, toch? Dus hoe dope zou het daarom zijn om ook nog eens het aanbod te kunnen checken van bijvoorbeeld de Verenigde Staten of van Canada?

Sowieso dat jij nu op het puntje van je stoel zit. Heb je weleens gehoord van een verbinding via VPN? Voor de non-techies onder ons: VPN staat voor Virtual Private Network en werd vóór de coronacrisis al regelmatig door thuiswerkers gebruikt, zodat ze binnen het netwerk van hun bedrijf konden werken op afstand. Maar voor ons Netflix-freaks betekent het alleen maar meer kijkvoer en dus meer kijkplezier, want met een VPN kun je dus connecten met netwerken op andere plekken in de wereld, zoals de Verenigde Staten dus bijvoorbeeld.

via GIPHY

Hoe dan? Er zijn veel opties, en voor die opties moet je vaak wel wat neerleggen maar met een proefperiode van een maand kan je eerst checken of je het chill vindt. De kwaliteit van de betaalde verbinding is beter, dus dan check je het Amerikaanse aanbod van Netflix lekker scherp en snel. Aangezien zij ruim 2000 meer films en series hebben in hun aanbod, ben jij voorlopig nog wel even zoet. En anders kun je toch altijd switchen naar het Netflix-aanbod uit een ander land.

Je kunt eerst bekijken welke films en series er allemaal in de Verenigde Staten te zien zijn, zodat je weet wat je in huis haalt. Jouw relatie met Netflix krijgt dus een serious upgrade dankzij VPN en dat is alleen maar goed voor iedereen. You’re welcome!