DSC01248

Zo haalt Sevn Alias constante energie uit zijn muziek

De afgelopen weken is het talent van PSV, Cody Gakpo, gevolgd waarbij hij ons meeneemt in zijn #NewLevels verhaal en vertelt waardoor hij zich laat inspireren – of het nou kunst, sport, muziek of fashion is – om zichzelf te pushen naar steeds weer een nieuw doel. Een van die inspiratiebronnen is Sevn Alias.

Bij een hoog niveau, komt veel druk kijken. Of het nou muziek, sport of kunst is – jezelf verbeteren en naar een hoger niveau tillen is een constant proces. Je moet ten alle tijden je eigen grenzen blijven verleggen, anders blijf je vastzitten. Dat weet ook Sevn Alias. In een paar jaar tijd groeide hij uit tot een absolute superster in de Nederlandse hiphop.

Van ‘Patsergedrag’ tot aan zijn meest recente track ‘Seeka’ – Sevn is constant bezig met vernieuwen en groeien. Ondanks zijn successen is zijn carrière niet altijd rooskleurig geweest. Hij groeide op in tal van verschillende steden, waar hij constant een nieuw huis voor zichzelf moest creëren. Toen hij eenmaal numbers begon te doen, kreeg hij te maken met een kaakoperatie waardoor hij opnieuw moest leren rappen en praten – hetgeen wat hem een artiest maakte in the first place, werd bijna van hem afgenomen.

Ook Cody Gakpo had te maken met zo een tegenslag. Een blessure, waardoor hij bijna een heel seizoen niet in vorm was, zorgde ervoor dat hij gefocust moest blijven revalideren om uiteindelijk sterker terug te komen. En precies dit is het concept van #NewLevels – de drive om jezelf constant te verbeteren, ondanks alles dat tegen zit. Want alle tegenslagen zorgen er juist voor dat je jezelf naar een hoger niveau kan tillen. In de bovenstaande video leggen Sevn en Cody uit hoe zij #NewLevels bereiken.

Benieuwd naar de volledige #NEWLEVELS video? Deze bekijk je hieronder.