ijskoffie4

De allerlekkerste ijskoffies die je nu wil maken

Oké, het is net lente, maar die zomerkriebels zijn er allang! Nu die coffee to go er waarschijnlijk niet in zit, is het superchill om zelf koffie te maken. En dan wel de summerproof versie: de ijskoffie. Heerlijk om als boost op elk moment van je thuiswerkdag te drinken en het scheelt je nog centen ook! De meeste ijskoffies hebben dezelfde basis als recept of course, maar als je deze recepten eenmaal onder de knie hebt, ga je na de quarantaine-periode waarschijnlijk alleen naar een bepaalde koffieketen voor de zoete snacks. Here we go:

Easy ijskoffie
ijskoffie
Dit recept is supersimpel om te maken, het is snel gemaakt én ook nog eens lekker. Gooi een stuk banaan in de mix en je hebt extra smaak, die je bij koffietentjes niet krijgt.

IJskoffie met karamel/vanille
Schermafbeelding 2020-04-10 om 12.20.15
Je wordt toch meteen happy als je dit soort plaatjes ziet? Voor de zoetekauw zijn deze recepten wel wat; chocolade, karamel en vanille. Een twist op de originele ijskoffie. You’re welcome.

IJskoffie met amarettini
ijskoffie3
Zin om wat meer je best te doen? Dit recept geeft jouw ijskoffie een extra zomerse twist en is wat uitgebreider dan de vorige ijskoffie! Ook lekker als nagerecht door de amaretto koekjes.