nutella

Zo maak je je eigen ijs zonder ijsmachine

Het is nu even wat frisser buiten, maar als we de nieuwsberichten mogen geloven, it’s gonna be a hot summer! Superleuk natuurlijk dat je altijd dezelfde ijsjes koopt in de supermarkt, maar misschien is het ook nice om jezelf uit te dagen nu je waarschijnlijk geen verre reis hebt gepland. Iemand down om met ijssmaken te experimenteren? Let’s go dan.

We hebben niet allemaal standaard een ijsmachine in de kast liggen, dus met deze recepten kom je een aardig eindje. Het is vrij simpel, maar kost wat tijd. De basisrecept voor ijs blijft natuurlijk hetzelfde, maar weet je, mix it up met een paar gekke combi’s. Kan gewoon.

Switch it up met wat alcohol
ijs
Ben je toe aan nét wat extra’s na het avondeten, of heb je gewoon iets te vieren? Geef je ijsjes een spannende twist door wat alcohol toe te voegen. Met dit recept win je.

Fruity ijsjes
aardbeien
Ben je meer into fris en fruitig? Check dan dit recept voor een aardbeien-bananenijs. Sjiek én zalig na een lekkere BBQ voor die heerlijke summer nights.

Nutella-ijs
ijs3
Choco-fans, deze is speciaal voor jullie: check hier hoe je echte echte Nutella-ijs maakt zónder ijsmachine. We glimlachen al bij het woord ‘Nutella’, dit is er echt één die je niet kunt weerstaan. Enjoy!