Schermafbeelding 2019-10-08 om 17.02.58

Zo maak je je outfit helemaal compleet met de AF1s

Ladies opgelet! De meest universele patta voor elke occassion en te stylen bij bijna alles; we hebben het natuurlijk over de lage, witte, Nike Air Force One. Een vers paar is een zekere must have voor in je garderobe en kan je elk seizoen drippy doorkomen. Wij hebben voor je uitgezocht met welke bottoms jij (of je wifey) je AF1’s kan stylen:

Petite dress/Mini skirt
fullsizeoutput_1698
Leuk voor in de zomer of bij lekker warm weer, maar deze schattige combinatie is to die for.  Je AF1 kan je op leuken met hoge sportsokken of ruffeled socks.

Oversized hoodie/T-shirt
fullsizeoutput_169b
Ook lekker voor bij warm weer is een ruime oversized Tee of een hoodie, je kan er een wielrennersbroekje of een simpele short onder aantrekken. Handig als je niet te lang wil nadenken over je outfit.

Denims
fullsizeoutput_1699
Denim en AF1s zijn the ultimate love duo, met deze outfit kan je nooit de mist in gaan. Je kan gaan voor een mom – high waisted  -skinny –  bootcut – flared – jeans, geheel naar jouw voorkeur.

Sweatpants, pantalons en cargo’s
fullsizeoutput_169a
Voor wie even geen zin heeft in een harde jeans of bevroren benen deze winter is een sweat, pantalon of cargo een goed alternatief. Omdat de AF1 wit is kan je heel makkelijk je eigen kleurcombinatie samenstellen.

Wat ook goed samen gaat met de AF1 is vintage wear, lees hier hoe je online aan de dopste vintage items komt. Maar als je liever de deur uit gaat, kan je in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag terecht bij een van de leukste tweedehands winkels.