Schermafbeelding 2020-07-24 om 11.28.43

Zo maak je thuis de beste vegan kapsalon

Vegan eten is al lang niet raar meer, tegenwoordig kan je bij zo wat elk restaurant wel een vegan optie kiezen. Voor de vegans  onder ons zijn er zelfs speciale vegan snackbars waar je kunt genieten van burgers, shoarma, friet en kapsalon zonder vlees. Bijvoorbeeld bij de Vegan Junkfood Bar, naar onze mening één van de lekkerste. We delen vandaag een aantal recepten met je voor de beste vegan kapsalon thuis zodat je nit eens je huis uit hoeft. Behalve voor wat boodschappen misschien. De één met nep kipstukjes of nep-shoarma en de ander met de populaire vrucht jackfruit. Je checkt het hieronder:

Vegan kapsalon met jackfruit

Schermafbeelding 2020-07-24 om 11.36.39

Je ziet steeds meer jackfruit, een vrucht die je in blikken kunt kopen in de supermarkt. Het heeft de structuur van vlees en wordt daarom veel als vleesvervanger gebruikt. Bij dit recept wordt verder biet, sla, wortel en kiemgroenten toegevoegd.

Vegan kapsalon als van VJFB
Schermafbeelding 2020-07-24 om 11.28.43
Ruggengraat deelt een recept voor een kapsalon waarbij ze inspiratie halen uit de one and only VJFB. Met knapperige frietjes, jalepeño, vegan kaas en lekker veel knoflooksaus.

Vegan kapsalon met zoete aardappelfriet
Schermafbeelding 2020-07-24 om 11.34.47
Zoete aardappel is gezonder dan gewone aardappel, er zitten meer voedingsstoffen in en het wordt echt gezien als groente. Voeg dit dus toe aan je kapsalon en je bent al helemaal goed bezig. Bij dit recept zit er verder vega kip-shoarma bij en genoeg vegan mayo.