about-wiz

Zo maak jij jouw huis klaar voor de toekomst

Soms lijkt wonen in een SMART huis nog iets uit de toekomst. Maar eerlijk, je huis SMART maken is relatief snel gefikst. Heb je een slimme thermostaat in huis? Dan ben je al goed onderweg. Wil je nog een stapje verder gaan? Maak dan ook even je verlichting SMART. Met WiZ slimme verlichting van Signify stap je letterlijk de toekomst in – en dat nog voor een betaalbare prijs ook.

connected-lights-for-your-home-mobile

Nu dat je weet wat de essentie is van gekleurd licht en de toepassing ervan, is het hoogstens tijd dat we je wat details geven. Inzetbaarheid alleen is namelijk niet meer voldoende. Het gaat namelijk verder dan alleen leuke gadgets in huis. WiZ wilt vooral ook je leven comfortabeler maken. Maar hoe zorg je ervoor dat je huis ready is voor SMART lighting? 

Screen-Shot-2021-01-21-at-10.21.52-AM

Laten we beginnen met een vereiste in ieder huishouden, een internetverbinding met wi-fi. Hiermee is het mogelijk om alle slimme lampen heel gemakkelijk via de WiZ app te besturen. Sterker nog; je kan het zelfs via Siri, Alexa en Google besturen. Gewoon je favoriete kleur opnoemen en de technologie regelt het voor je.

Ben je toch iemand die bij voorkeur direct toegang heeft tot het veranderen van je lampen, dan is er ook een optie beschikbaar voor jou. Met de WiZ remote schakel je simpelweg tussen de dynamische scenes, zelfs als je wi-fi er even uit ligt. Check hier hoe Bokoesam zijn lichten heeft geïnstalleerd.


View this post on Instagram

A post shared by Bokoesam (@bokoesam)

Nu kan het zo zijn dat je in de ochtend in alle haast de deur uit moet om op tijd te zijn voor je eerste les of afspraak, en op den duur jezelf afvraagt… “Heb ik wel de lampen thuis uitgedaan?”. Plaats de draadloze WiZ bewegingssensor bij de uitgang van je deur voor een duurzamer huishouden. Deze schakelt automatisch in-en-uit wanneer jij het huis verlaat of terugkomt.

Jacin Before (1)

Jacin After (1)

Wil jij ook je huis upgraden naar de toekomst, haal dan nu WiZ slimme verlichting met accesoires die bij jou passen. De WiZ collectie is onder andere verkrijgbaar bij Mediamarkt.