solar_featured_image1

Zo vaar je mee met de BALLINNN’ Boatparty op Solar Weekend

The word is out: BALLINNN’ geeft dit jaar weer het gezelligste feestje op een feestje ooit – de BALLINNN’ Boatparty keert terug. Zaterdagmiddag. Keiharde acts, bier van Bavaria en de gezelligste mensen van Solar op 1 plek.

Het concept is bekend, maar mocht je nog niet weten wat we gaan doen, laat het je ons even kort uitleggen.

Voor de boatparty nodigen wij verschillende movements uit die allemaal een eigen soundsystem sturen. Dit jaar nemen Filling Pieces, Daily Paper, Amsterdam Sound System, Team Oullie en Milky Way het tegen elkaar op – het is namelijk een kleine competitie.

Elke movement krijgt 20 minuten om zo hard mogelijk te gaan. Geen opbouw, niet voorzichtig draaien. Knallen. De movement die de boot laat zinken, is de winnaar. Alleen maar turn-up; letterlijk het hardste feestje van Solar.

Oké, maar nu de vraag: hoe vaar je mee? Simpel: opletten. De BALLINNN’ crew loopt op vrijdagavond op de camping en zaterdagmiddag op camping/het terrein. In samenwerking met UE Boom geven wij een mobiel feestje. Vind ons – de mensen die het lekkerst gaan op het mini-feestje, krijgen een bandje voor de boatparty.

Voor onze meest actuele locatie check je onze instastory op @BALLINNNMAG. Zorg in ieder geval dat je zaterdagmiddag van 16:00 tot 19:00 vrijhoudt; misschien vaar je wel mee met het sickste boatfeestje van Nederland.

ballinnn-activatie-style_featured_4