droombestemmingen1

Naar deze droombestemmingen wil je nú heen deze koude herfst

Zin om dit najaar lekker weg te gaan uit ons koude land? Goed plan. Wij geven je vandaag een aantal droombestemming-tips waar je het liefst morgenochtend nog naartoe vliegt. Op deze plekken is het wanneer het herfst en winter in Nederland is, daar nog lekker warm en zonnig. Mocht je geen vakantie hebben dit najaar, probeer je dan maar gewoon in te beelden dat jij je op dit moment op deze mooie droombestemmingen bevindt.

Dubai

Schermafbeelding 2019-11-08 om 14.13.32

Dubai is een goede bestemming om in de winter heen te reizen, omdat de temperatuur hier nog tussen de 25-35 graden ligt. Alsof het nog midden zomer is lig je op het strand terwijl je naar de indrukwekkende architectuur kijkt. Ook heeft het een eigen palmeiland, ‘Palm Jumeirah’, wat zeker een aanrader is.

Canarische eilanden

gran-canaria-2409761_960_720

Op de mooie, lange stranden van de Canarische eilanden kun je wel uren blijven liggen. Het chille aan deze bestemming is dat het mar 4,5 uur vliegen is waardoor je geen tijd verspilt aan dagen lang in een vliegtuig zitten. De zee is er prachtig; ga naar de grootste eilanden Tenerife of Gran Canaria of juist naar de wat kleinere eilanden als La Palma.

Thailand

Schermafbeelding 2019-11-08 om 14.10.15
Backpackers houden van Thailand; het is goedkoop, je hebt veel verschillende natuur, lekker eten en het is heel erg mooi. Die eerste reden is ook wel fijn voor wanneer je maar een weekje naar het land wil vertrekken. Een vliegticket kost wel een paar honderd euro, maar met deze tips of deze tip houd je het misschien nog een beetje on a budget.

Egypte
Schermafbeelding 2019-11-08 om 14.21.34

Egypte hoort ook thuis tussen de droombestemmingen in de winter door de mooie stranden, helderblauwe zee en de bekende piramides en farao’s in de woestijn die zeker het bezoeken waard zijn. In de koude maanden is hier nog lekker warm met zo’n 20-30 graden.

Sri Lanka

sri-lanka-3687498_960_720

Als laatste is Sri Lanka een aanrader voor de wintermaanden; het is misschien wat langer vliegen, maar als je er eenmaal bent kun je ultiem relaxen met 30 graden. Het eiland is namelijk niet zo groot, de mensen zijn gastvrij en er zijn genoeg luxe resorts. In de winter is Sri Lanka veel goedkoper dan in de zomer, dus als je er graag heen wil, dan moet je het dit najaar doen.